Bharat Stories
Light of Knowledge

General Knowledge – Business Quiz

0 211

Enhance your knowledge by reading Indian-GK. Here you can read all types of general knowledge quiz, questions and answers and many more.

Q1. The word “Wall Street” is associated with
(1) Trading of gold
(2) Trading of crops
(3) Trading of cement
(4) Trading of stocks and shares
Answer:  1

Q2. Which product is not manufactured by Bajaj?
(1) Blaze
(2) Platina
(3) Sapphire
(4) Brave
Answer:  1

Q3. Menz Active Fairness Cream is a product of
(1) HLL
(2) Emami
(3) P&G
(4) Tata
Answer: 1

Q4. “Life Bond” is a product of
(1) ICICI
(2) HDFC
(3) Aviva Life Insurance
(4) SBI life
Answer: 3

Q5. Which is not a product of ITC?
(1) Four Square
(2) Berkley
(3) Wills
(4) Classic
Anwser: 1

Q6. One of the world class manufacturing units of Hindustan Lever is located in
(1) Silvasa
(2) New Delhi
(3) Ghaziabad
(4) Gwalior
Answer: 1

Q7. Which company is manufacturing Amazer Tyres?
(1) J.K.
(2) Modi
(3) Apollo
(4) MRF
Answer: 1

Q8. “Invest Assure” is a product of
(1) IngVyasya
(2) Birla Sun
(3) Tata AIG
(4) LIC
Answer: 3

Q9. ICICI was established in which year
(1) 1996
(2) 1995
(3) 1994
(4) 1997
Answer: 3

Q10.Tulsi Tanti is the chairman of
(1) Suzlon Energy Ltd.
(2) Havells India Ltd.
(3) Acme Tele Power
(4) None of these
Answer: 1

Q11.Who is the CMD of Financial Technologies Ltd. is
(1) Varun Bhattacharaya
(2) Ravi Uppal
(3) Jignesh Shah
(4) Ravi Kant Desai
Answer: 3

Q12.Name the bank that is ready to launch Bio Metric ATMs.
(1) Citi Bank
(2) Canara Bank
(3) PNB
(4) ABN Amro
Answer: 1

Leave A Reply

Your email address will not be published.